SON DAKİKA

Ekran Haberci

Epilasyon Sırasında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Epilasyon Sırasında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
Bu haber 24 Haziran 2020 - 12:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bugün, epilasyon nedeniyle istenmeyen ve problemli tüylerden kısa sürede kurtulmak mümkündür.
Genellikle epilasyon hizmetleri sık sık verilir ve saç köklerinin tamamen çıkarılması hedeflenir. Ancak bazen beklenmedik sorunlarda epilasyon yapan insanlar bulabilir.

Sağlığınızın tehlikeye girmemesi için epilasyonu doktorun kontrolü altında yapmanız son derece önemlidir. Bazı insanlar bilinçsizce bu yollara dönerek sağlıklarını tehlikeye atarlar.

Epilasyondan sonra cildinizin tahrişini ve yumuşamasını önlemek için nemlendirici kremler kullanılmalıdır.

Sağlığa zararlı olmayan kullanılan ve üretilen cihazların kalitesi tercih edilmelidir. disiplinli bir şekilde işlerini yapan uzman epilasyon merkezlerine yerleşmeniz daha doğru bir yol olacaktır.

Epilasyondan sonra, cildinize zarar vermemek için 10 gün boyunca güneş ışınlarından uzak durmak istersiniz. Bükülmüş bile güneş sağlığınızın tehlikede olmaması için hayati öneme sahip olacaktır.

Uzmanlar tarafından yapılmalıdır. işini tam olarak yapan ve alanlarında uzman kişiler daha kısa sürede hızlı çözümlere ulaşmaya katkıda bulunacaktır.

Epilasyon alacak bayanlar veya erkekler bu tavsiyelere konsantre olurlarsa, hem istenmeyen tüyleri güvenle alacaklar hem de herhangi bir yan etki ile karşılaşamazlar. Epilasyon yaparken uzmanın tavsiyelerine uyulmalıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA