SON DAKİKA

Ekran Haberci

Cildinizi Yaşatmak Elinizde: Zararlı Alışkanlıklar

Cildinizi Yaşatmak Elinizde: Zararlı Alışkanlıklar
Bu haber 24 Haziran 2020 - 12:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Cildinizi Yaşatmak Elinizde: Zararlı Alışkanlıklar. yanlış alışkanlıklarından dolayı cildine zarar veriyorsun, ama farkında değilsin. bu alışkanlıkların birlikte neler olduğunu inceleyelim.

Cildin canlılığını kaybetmesine izin vermeyin
Hepimizin istediği bir şey varsa, bu bizim derimizdir. Hepimiz cildimizin yumuşak, temiz, parlak ve canlı olmasını istiyoruz. Bununla birlikte, hava durumu, bazen miktar, sağlıksız beslenme ve bu nedenle güneşin zararlı etkileri sayesinde bu genellikle zordur. Ancak cildimizi etkileyen bir şey varsa, yaptığımız zararlı alışkanlıklar budur.

Cildimizi canlı tutmaya çalışmak için ilk şey, her şeye maksimum miktarda fayda sağladığı için “içme suyu” dur. buna ek olarak, yaz ve kış olmadan güneş koruyucu kullanarak, düzenli soyma, gerekli A, E ve C vitaminlerinden yararlanma.

Cildimize Uyguladığımız Zararlı Alışkanlıklar
Kendi cilt yapımızı bilmeden yanlış ürünü seçmek ve denemeden satın almak.

Bir ürünü satın almadan önce, hangi cilt yapısına sahip olduğunuzu belirleyin ve buna göre pipetleyin. Peki hangi cilt tipinde olduğunuzu nasıl bilebilirsiniz? T bölgesinde kusurlar varsa ve yanaklarınız daha kuruysa, karışık bir cilt yapınız vardır. Cildiniz gergin ve kaşıntılıysa ve pürüzlü ve pullu bir görünüme sahipse, kuru bir cilt yapınız vardır. Yüzdeki yağ oranı yüksekse ve gözenekler açıksa, yağlı cilt yapınız vardır.

Yeterince uyku alamamak.

Uyku her şey için tatlıdır ve cildimiz üzerinde mükemmel bir etkidir. düzenli uyku ile cildinizi canlı ve güçlü bir hale getireceksiniz. Ancak daha az uyuduğunuzda, bir hastayı arzulayabileceğinizi bilirsiniz. yeterli uykuya ek olarak, bir ortamda uyumanın önemi de hayati önem taşır. Uyuduğunuz ortamın yeterince havalandırıldığını unutmayın.

Sürekli cilde temas ve sivilce ile twiddling.

Gün boyunca ellerimizi sık sık yıkamamıza rağmen, mikropları tamamen alamıyoruz. Cilde sürekli dokunmak, kaşıntı mikropları davet etmek anlamına gelir. Sivilceleri sıkmaya çalışmak daha fazla mikrop oluşturabilir ve kalıcı bir yara izi bırakabilir.

Ciltteki makyajı temizlemeden uyumak.
Her şeyden önce, makyajı çıkarmadan önce anlamak istediğiniz bir şey varsa, cilt için nefes alabilen makyaj malzemesi kullanıyor, çoğu insan bugüne konsantre olmuyor. Başka bir sorun, yüzümüzdeki makyajı temizlemeden ve cildimizi nemlendirmeden uyumaktır. Bir gece bile temizlemeden uyursanız, yastık kılıflarınızı fırçalamak yararlıdır. Çünkü makyaj yastığına yüzünüze katıldıktan ve ertesi gün tekrar uyuduğunuzda, mikrop tehlikesi son derece yüksektir.

İşlenmiş gıdaları ve besinleri sürekli tüketin.
Sağlıklı beslenmemiz için açıklamalardan biri cildimiz içindir. İşlenmiş gıdalar ve zararlı besinler tüketmek cildimizin tıkanma gözenekleri olarak da kurumasına ve cildin kötü görünmesine neden olur. Besleyici ürünlerin sürekli kullanımının ciddi kırışıklıklara neden olduğu gözlenmiştir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA