SON DAKİKA

Ekran Haberci

Leke Tedavisinde Etkili İki Yöntem Bunlar Lazer ve Peeling

Leke Tedavisinde Etkili İki Yöntem Bunlar Lazer ve Peeling
Bu haber 24 Haziran 2020 - 12:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Lazer ve Peeling tedavisi cilt problemlerini ortadan kaldırmak için kullanılır. Aşağıdaki yöntemlerden hangisine sahip olmak istersiniz?

Lekelere, derinin altına yerleşen ölü hücreler, vücudun cildin altındaki reaksiyonu veya bazı hastalıklar neden olur. Normalde sağlık sorunu yoktur. Leke tedavisinde yüzde 2 yüz etkili yöntem vardır. Birincisi lazer ve ikincisi peeling.

Lazer ve peeling ile cildinizi güzelleştirir ve gerer. lazer veya soyma sorununa çözüm bulmalısınız. Bununla birlikte, lazer ve peeling uygulamalarında cildiniz için maliyet de önemlidir. lazere karşı cilt uyumluluğuna sahip olmalısınız. buna ek olarak, lazer tedavileri ortalama 500 dolar civarındadır. Lazerden sonra daha gergin bir cilt elde edersiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA