SON DAKİKA

Ekran Haberci

Allık İpuçları ve uygun Makyaj

Allık İpuçları ve uygun Makyaj
Bu haber 24 Haziran 2020 - 12:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Kadınların güzel görünmesine yardımcı olan makyaj malzemelerinden birinin allık olduğunu söyleyebiliriz. Allık uygulamanın fikirleri nelerdir?
Yüzün daha canlı görünmesine yardımcı olan allık, her kadının gün boyunca kullanması gereken makyaj malzemeleriyle birlikte öne çıkıyor. Allıkların doğru bir şekilde uygulanması, yüzünüzün doğallığını en kısa zamanda ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, yüz şeklinize uygun allık uygulamak, güzelliğin görünüşü için düşünülmesi gereken küçük baskılardan biridir. Allık malzemesi pembe, kahverengi ve şeftali tonlarında özelliğe sahiptir. yüz tipiyle tutarlı renk farkına giden allık üzerine yerleşmek ve aşırı miktarda abartmayan bir şekilde yüze uygulamak gerekir.

Allık uygulaması yüz, oval ve düz yüzlere kıyasla kaçınılmaz olarak farklıdır. Bu nedenle, allık uygulama fikirleri bilinmelidir.

Oval bir yüzüm bile varsa, allık yanak çukuruna daha fazla uygulamanız gerekir. Kare yüzü olan insanlar allıkları yanak kemiğinin bir kısmına uygulamalıdır. Dairesel hareketler çoğunlukla allık sırasında yapılmalıdır. ek olarak, allık sırasında daha doldurulmuş ve daha yumuşak fırçaların kullanılması, tatlılığı mükemmelleştirmek için son derece önemli olacaktır. Allık uygulama teknikleri biliniyorsa, yüz daha doğal görünecektir. Bu nedenle, allık uygularken yüzünüzü kabul etmek ve yüzünüzle tutarlı allık kullanmak kesinlikle önemlidir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA