SON DAKİKA

Ekran Haberci

Dikkat Göz Kalemi Kullanılırken Düşünülmesi Gerekenler

Dikkat Göz Kalemi Kullanılırken Düşünülmesi Gerekenler
Bu haber 24 Haziran 2020 - 13:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Dikkat Kalemi Kullanılırken Neler Dikkat Edilmelidir? Göz kalemleri, güzellik malzemelerinde kızların en çok kullanılan ürünleri arasındadır. Göz makyajı çok önemlidir, dikkat kalemini gözlerinizin tatlılığını ortaya çıkarmak için iyi kullanmak istersiniz. Genellikle göz kalemi sadece gözlerinizi streslendirmek ve muhteşem bir görünüm elde etmek için yeterlidir.

Göz kalemi ile küçük gözlerin daha belirgin ve daha büyük görünmesini sağlarsınız. ayrıca göz çevresini de doğru şekilde kullanarak göz çevresindeki deformiteleri düzeltirsiniz.

Dikkat kalemini kullanmanın en büyük avantajı kirpiklerinizi arka plana getirmek ve gözlerinizi öne çıkarmaktır.

Göz kalemi kullanırken, bazı inceliklere konsantre olmanız gerekir.

Kirpik diplerine çizilen göz kalemi ince olmalıdır. Kirpik diplerine çizilen kurşun kalem içinde herhangi bir dalgalanma olmamalıdır. Bu ince çizginin düz olmasını sağladıktan sonra, isterseniz bu çizgileri daha kalın hale getireceksiniz.

Göz kalemi çizdiğiniz dünyayı genişletebilirsiniz. dikkat kalemiyle çizilen yolu dikkatin içinden yüzeye kullanmak ve kirpiklerinizin mümkün olduğunca çizdiği gibi çizmek önemlidir.

Ne renk eyeliner?
Eyeliner kullanırken hangi renklere konsantre olacağınızı ve rengin ne anlama geldiğini listeleyebiliriz:

Daha büyük gözlere sahip olmak için açık mavi ve beyaz gerekli olsa da, yeşil daha çekici görünüme neden olur. Siyah göz kalemi genellikle esmer bayanlar ve siyah saçlı insanlar için kullanılır.

Kahverengi tonları ve açık tenli kadınlar hatırlatma kahverengi grisini tercih edebilir.

Siyah kalemi uyguladıktan sonra, daha fazlasını bulabilmeniz ve çekici gözler elde edebilmeniz için elinizle veya bir bitki hastalığıyla hafifçe dağıtmayı unutmayın.

Göz kalemi alırken bunları yapmayın.

Çizdiğiniz dikkat kalem çizgisi ile kirpik arasında asla boşluk bırakmayın. çizdiğiniz yol dikkatin kuyruğunda bitmeli ve dışarıya doğru uzanmayacaktır. Göz kalemi gözünüzün köşesine uzatılmalı ve dikkat makyajını gölgede bırakacak kadar açık olmayacaktır. Gözleriniz küçük veya yaklaşıksa, göz kalemi asla bir akalin çizgisi içine uygulanmamalıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA